Het aanleggen van uw tuin

Beantwoordt mijn ontwerp aan uw verwachtingen, dan verzorg ik uiteraard ook graag de aanleg. Door mijn persoonlijke ontwerp is geen enkele tuin hetzelfde en ik lever daar graag een uitvoerings- en onderhoudsplan bij. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen droomontwerp uit te voeren of het ontwerp van een tuinarchitect.

Bij elke aanleg hou ik er rekening mee dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Tuinaanleg bestaat uit vele facetten, die ieder hun eigen specifieke kennis vragen. Van grond- en straatwerk tot het aanbrengen van bouwkundige elementen en de beplanting. Met toepassing van de nieuwste ontwikkelingen en trends voer ik de aanleg moeiteloos voor u uit. Efficiënt, betrokken, met oog voor detail., duurzaamheid en milieu.
Tijdens de aanleg hecht ik waarde aan een goede communicatie met u. Immers samen komen we tot het beste en duurzaamste resultaat.

Na de aanleg kunnen wij u ook in het onderhoud voorzien

Na de aanleg heeft u tuin de nodige aandacht nodig. Door het tuinonderhoud uit te laten voeren loopt u tuin niet terug in kwaliteit. Samen met u vind ik graag de juiste balans tussen uitbundige groei en noodzakelijke snoei.

© Copyright - vandersmanhoveniers