Wie is Jordy van der Sman?

U kunt mijn ervaring en vakkennis inzetten voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van kleine en grote tuinen, van dakterrassen en bedrijfstuinen of van openbaar groen. Een bijzondere dienstverlening is het onderhouden van graven.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de grote luxe tuinen van Wassenaar en omgeving, in de hofjestuinen van Den Haag, maar zeker ook in de vele stadstuinen in de gehele regio.

Hoe klein of groot uw tuin of terras ook is, ik zet mijn passie voor de natuur en mijn vakkennis in om u een unieke buitenomgeving te bieden.

Ik heb samengewerkt met en geleerd van veel tuinspecialisten en op basis daarvan mijn eigen werkwijze gecreëerd. Een werkwijze die zicht kenmerkt door het betrekken van de klant, door oog voor kwaliteit en duurzaamheid en oog voor het milieu.

Mijn passie is mijn grote kracht.

Werken in een tuin is voor mij altijd plezier. Die passie komt ook tot uiting in mijn vakkennis. Ik werk graag met tuinen die passen bij ons klimaat, omdat dit de duurzaamheid van uw tuin versterkt. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is, zelfs aan exoten.

© Copyright - vandersmanhoveniers